İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ödemiş Devlet Hastanesinin de yer aldığı arsaya Hayırseverler Serpil Yanbastı ve Mustafa Yavuz Sümer tarafından “Kreş ve Gündüz Bakımevi” yapılması için İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ile Hayırseverler arasında protokol düzenlendi.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Makamında gerçekleştirilen Protokol İmza Töreninde Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur, Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Koçak ile Hayırseverler Serpil Yanbastı ve Mustafa Yavuz Sümer hazır bulundu.

“Çalışanlarımızın motivasyonları İçin Çok Önemli Bir Gelişme”

Konuyla ilgili açıklama yapan İl sağlık Müdürü Bediha Salnur yapılan protokolün kendileri için çok değerli olduğunu belirterek Ödemiş Devlet Hastanesi çalışanlarının motivasyonları ve memnuniyeti için önemli bir gelişme olduğunu ifade etti.

“Hayatımızdaki en kıymetli varlıklarımız çocuklarımız. Bizler çalışırken onların emin ellerde olması, içimizin rahat etmesi mutlaka pozitif anlamda bizim işimize yansıyor. Ödemiş Devlet Hastanesi yeni açılan, fiziki koşulları hem çalışanlar hem de hastalarımız açısından son derece modern bir kurum. Böyle bir hastanenin ihtiyacı olan, böyle güzel bir projeye destek veren Serpil Yanbastı ve Mustafa Yavuz Sümer ‘e çok teşekkür ediyorum.  Allah hayırlarını kabul etsin.“ dedi. 

“Hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum.”

Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Koçak “ Gerçekten bu kadar güzel bir projeye destek veren hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Kısa sürede kreşimizi tamamlayarak hizmete açacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

10 ay sonra hizmete girecek

Ödemiş Devlet Hastanesi Serpil Yanbastı Kreş ve Gündüz Bakımevinin 450 metrekare alan üzerinde kurulacağı, fiziki planlamasının tamamen bebek ve çocuklara uygun olarak yapılacağı ve 10 ay gibi kısa bir sürede inşaatının tamamlanarak hizmete sunulacağı bildirildi.

Editör: Haber Merkezi