HABER: TOLGA KIZGIN


Ödemiş Belediyesi kendi bünyesinde çalışanları için iftar yemeği düzenledi.
  Ödemiş Belediyesi tarafından 125. Yıl Kültürpark karşısındaki Düğün-Sergi ve Kongre Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Başkan A. Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve belediye personelleri katıldı. İftar yemeğinde buluşan belediye çalışanları yemek öncesi ve sonrası bol bol sohbet etti. Ezanın canlı okunması ile beraber davetliler oruçlarını açtı.

İftar yemeğinin ardından Başkan Mahmut Badem konuşma yaptı.

Badem, “ Değerli iş arkadaşlarım yol arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Biz bundan önceki konuşmalarımızda da her fırsatta sizlerle beraber olacağımızı, elimizden geldiğince öncelikle sizlerin haklarını koruyacağımızı, önce sizlerin ücretini ödeyeceğimizi daha sonra ödemişteki diğer borçlarımızı ödeyeceğimizi söylemiştim. Geçirdiğimiz 15 ay boyunca bu böyle oldu. Bundan sonrada inşallah aynı şekilde bu durum devam edecek.

Emeklerinizi gün boyu Ramazan ayında da bu kent için harcadığınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu yol arkadaşlığında başladığımız yerden sonuna kadar sizlerle birlikte olduğumuzu, sizler için var olduğumuzu, sizlerin her fırsatta, her konumda, her yerde arkanızda destekçiniz olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Burada olan tüm herkese teşekkür ediyorum. Daha sonra tekrar birlikte olacağız. Yine de Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum“ diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi