HABER: NAZİF HARUPÇU


Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem daha önce açıkladığı projelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Badem Sayın Başbakanımızla bugüne kadar 5 ayrı kez bir araya gelme fırsatı oldu. Miting alanındaki karşılamada da Sayın Başbakanımıza Birgi’den ve Birgi’nin projeleri ile ilgili destek istedim. O arada iki adım yürümüştü ve tekrar geri döndü sordu, Ben de Birgi ile ilgili yapılacak olanları ise ayaküstü de olsa anlattım. Seçim sonrasında da Sayın Başbakanımıza Birgi hakkında geniş bir sunum yapacağız. Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi resmi gazetede yayınlanacak. Diğer yandan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı ihalesi resmi gazetede bu hafta sonu yayınlanacak. Ödemiş’te kurulmakta olan Çağrı merkezi ile ilgili firma çalışmaya başlayacak.”

Badem, “Diğer yandan söz verdiğimiz Doğalgazla ilgili EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu) doğalgaz izni de kısa sürede çıkacak.

Torbalı-Ödemiş-Kiraz duble yolu devam ediyor. Diğer yandan Torbalı’dan başlayarak birinci etabı Bayındır’a kadar uzanan duble yol çalışmalarının ikinci etabı da Bayındır-Ödemiş arasında devam ediyor. İlk kurşundan yola girmiştik. Orada birkaç zeytin ağacı ile ilgili vatandaşların itirazı vardı. Hazine arazisi ile ilgili de izinle ilgili çalışma vardı. Onlarda bugünlerde bitecek. Bayındır’da satıh kaplamalar sökülüyor. Ödemiş’e verdiğimiz önemi görün. Bölünmüş yol olan satıh kaplamalar sökülerek 20 santimlik sıcak asfalt (otoyol) asfaltı yapılıyor. Ödemiş için önümüzdeki günler çok güzel olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi