HABER: NAZİF HARUPÇU


         Ak Parti Ödemiş İlçe teşkilatı tarafından önceki gün akşam birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği verildi. 

Belediye Ahrandı aile gazinosunda düzenlenen yemeğe, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kiraz Ak Parti İlçe Başkanı M. Emin Avşar ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayları Ali Hadim, Müjde Çelik, Şerif Delibalta, Mehmet Girgin, Mesut Ekmekçi, Ödemiş spor Başkanı Halil Güler, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ali Bozkan, Süt Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Sakınlı, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru, Mahalle temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Gecenin sunuculuğunu Ak parti yönetim kurulu üyesi Mehtap Girgin yaptı.

Gecenin açılış konuşmasını Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir yaptı.

Halil Demir konuşmasında, “Bu ülkeye yapılanları anlamak istemeyen iç ve dış mihraklar hep oyun peşinde ve entrikalar peşinde koşmaktalar ve koşmaya devam edecekler. Onlar, Marmaray’ı, 3. Boğaz köprüsünü, 3. Havaalanını anlamazlar. Görülüyor ki; Ak Partinin tarihten aldığı ışığı ile siyaseti içeride ve dışarıda bazı güçleri ciddi şekilde rahatsız ediyor.

Bu ülkenin gücünden rahatsız olanlar başka oyunlar peşinde olmaya devam edeceklerdir. O sebeple bizim güçlü olmamız ve birlik, beraberlik içerisinde olmamız ve daha çok çalışmamız gerekli.

Çünkü onlarla aramızda fark var. Farkımız, Biz halkımızın hizmetkârıyız diyoruz, Onlar halkı kendilerine hizmetkâr ediyorlar. Biz isterlerse Avrupa birliğine alsınlar diyoruz, Onlar aman Avrupa Birliği fırsatını kaçırmayalım, ne derlerse yapalım diyorlar. Dış politikayı hizmetkârlık olarak görenler, Amerikan Büyükelçisinin önünde el pençe divan durmak sanıyorlar. Halkını hizmetkâr olarak görenler bunları anlamazlar.

Arakanlı bir Müslüman, Dışişleri bakanının omzuna yaslanıp ağladığında, Konuşan kalp dilini hissetmediler bile.

Halkına hükmetmeye çalışanlar, Duble yolları, Ödenen dış borçları, hızlı trenlerin tellerini keserek engellemeye çalışacaklarını zannedenlerdir.

Halka hizmet etmeyi anlamayanlar, Ülkemizin yaptığı tankları, Helikopterleri, Uzun menzilli füzeleri, gemileri ve tersaneleri görmezler.

Dağdaki çobanla benim oyum bir olamaz diyen zihniyetin ürünleri, Cumhuriyeti, Demokrasiyi bilmezler. Onların düşüncesine aykırı olan her şey geridir.

Yönetmek, nerede neyi nasıl yapacağını bilmek demektir. Biz geçmişi ile geleceği birbirine köprü kurup, Hem Osmanlıyı, Hem de Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak, Düşmana hâkim ve dosta hizmetkâr olmayı, esas siyaset olarak bilen Ak Partinin değerli mensuplarıyız.

Bizler, tarihten aldığı şuur ve bilinçle yarına hazırlanan partinin mensuplarıyız.

“Köylü Milletin efendisidir” sözünü sadece kitaplara yazdıranlar, halkı ve köylüyü tepeden baktılar. Başörtülüler sadece hizmetçi olur dediler. Sadece evinde oturur ve din sadece camilerde olur dediler.

Ülkenin geleceğine set çekenlerdi bunlar. Daha aydın bir ülke ve özgür Türkiye idealine engel oldular.

Bu engeller Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve Ak Parti sayesinde aşıldı.

Bugün daha fazla dayanışma içerisinde olmamız gerekli.

Bu dayanışma yemeğimiz, Ülkemiz, Milletimiz, Partimiz ve Ödemişimiz için hayırlı olsun ”dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem’de yaptığı konuşmada, “Ben bu akşam başka şeyden bahsetmek istiyorum. Biz 7 Haziran günü bundan 73-74 gün sonra seçime gireceğiz. Bu seçim hepimizin geleceğini, Ülkenin geleceğini belirleyecek seçim. Bugün verdiğimiz emeklerden çok daha fazlasını, Bugüne kadar harcadığımız eforun çok daha fazlasını harcayarak yola çıkmak zorundayız. Bizden Genel merkezin istediği 3+3 yani mutlak ve mutlak sandık başlarında bulunmalarını sağlamak zorundayız. Yani Ana kademe, Kadın ve Gençlik kollarından partililerimiz görev almalı. Partimizin temel felsefesi bu. Sandıklara sahip çıkmak.

Biz bu başarımızı tekrar göstereceksek, Oy oranımızı yüzde 45’ten yüzde 50,1’e ulaştırmak. Mahalle temsilcilerimiz sizler de olması gerekeni yapmak zorundasınız. Herkes kendi yanından bir kişiyi üye yapmalı. 19 bin üyesi bulunan partimizin her üç-dört haneden bir tanesine bir evi daha ilave edebilmek. Başarı yüzde 50 artı 1 puanla elde ediliyor. Bunu anladığımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi 400 milletvekili çıkarılması da hayal değil.

Bunu her sandıkta elde ettiğimizde, varacağımız hedefi de yakalamış oluruz. Önümüzdeki zor günleri aşmak için her türlü oyunlara rağmen bunu aşarken, Yeni Türkiye’ye ulaşacağız. Yarından itibaren yarın bir oy daha artıracağız bunun hesabını yapmak zorundayız. Bugün Ödemiş’in en ücra köşesindeki arkadaşlarımızı bugün burada görebiliyorsak, Bu davaya inanmış olmalarından kaynaklanıyor.  Birbirimizin hatalarıyla uğraşmadan, kimsenin kusurlarını araştırmak yerine, Birbirilerinizin hata ve kusurlarını örterek, Birbirimize gülen yüzler ve sevgiyle bakalım. 30 Mart gece yarısı bu sevgiyi yine 7 Haziran’da paylaşalım ”dedi.

Konuşmaların ardından, Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, “Unutamam seni” adlı şarkı eşliğinde dans ettiler. Gece eğlence ile devam etti. 

Editör: Haber Merkezi