Ödemiş Ak Parti’de yeni ilçe başkan adayı belli oldu

İlçe yönetim kurulu üyesi Halil Demir, 30 Kasım’da yapılacak kongrede başkan adayı oldu

Ak Parti İzmir İl Başkanlığının 2015 yılı içerisinde yapılacak olan İl kongresi öncesi tek liste halinde gidilen seçimlerde, 30 İlçede yapılmaya başlanan kongrelerde, tek liste halinde gidilen kongrelerde İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı, İl Koordinatörü ve Belediye Başkanı bulunan ilçelerde de görüşler alınarak adayların belirlenmesi çalışmaları da bir yandan sürüyor.
Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanlığı için İzmir İl Başkanlığına 3 isim sunulmuş ve bu adaylar Ankara’ya giderek Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu ile görüştükten sonra açıklanmaya başlamıştı.

Bu sürecin ardından İsmi Ak Parti ilçe başkanlığı için ismi geçen Halil Demir’in adı açıklandı. 30 Kasım Pazar günü Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı için Halil Demir’in adının belli olmasının ardından Mevcut İlçe Başkanı Ali Hadim’in Milletvekili adaylığı için isminin geçmesinin ardından yeniden aday olmayacağını açıklamış ve 3 isim genel merkez tarafından değerlendirmeye alınmıştı.

Geçtiğimiz gün İlçe Başkanı Ali Hadim ve İlçe Başkan adayı Halil Demir İl Başkanı Bülent Delican ile görüştükten sonra ismi kamuoyuna açıklandı.

İlçe Başkan adayı Halil Demir’de yeni yönetim kurulunu oluşturduktan sonra kongreye gidecek. 

Haber:
 Ayşe AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi