HABER:ÖZGE BİLGETECAN
 “Can ve mal güvenliğimizi koruyan polislerimizle,  askerlerimizle el ele gönül gönülle çalışmalıyız.”

Bizler olayları sadece televizyondan izliyor ve üzülüyoruz diyen Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gürcay Işık, “İstanbul’daki terör saldırısında 44 yavrumuzu kaybettik bizler televizyondan izleyip üzülüyoruz. Biz IŞİD, FETÖ, DAEŞ ve bütün terör örgütlerini lanetliyoruz. Televizyonlarımızda artık güzel haberler duymak istiyoruz. Çocukların tabutlara bakıp “benim babam bu kutunun içinde” demesini istemiyoruz. Bu terör olaylarını arkasında hangi devlet hangi ülke varsa kınıyoruz. Can ve mal güvenliğimizi koruyan polislerimizle,  askerlerimizle el ele gönül gönülle çalışmalıyız.”

“Necip Hablemitoğlu’nu saygı ve sevgiyle anıyoruz.”

Işık, “Necip Hablemitoğlu’nun 14.ölüm yıldönümü olan 18 Aralık ta yazarımızı anıyoruz. Fetö döneminde yapılanların hepsini kitaplarında anlatan bir yazardır saygı ve sevgiyle anıyoruz ışıklar içinde yatsın.”

“Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz”

Menemen’de 86. Yıl olması nedeniyle anılacak olan Kubilay olayı için tüm vatandaşların katılımını bekliyoruz diyen Işık, “86 yıl önce Menemen’de yaşanan yedek subay öğretmen Kubilay olayını anmak için 23 Aralık Cuma günü saat 09.00 da Menemen’de yürüyüşe başlayacak. Program saat 10.00 da devlet töreni ve 12.00 da kitap fuarı 13.00 da panel yapılarak devam edecek. Konuşmacılar Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Genel Başkan Yardımcısı Uluç Gürkan ve İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan olacak. Tüm vatandaşlarımızı gerçekleşecek olan anma törenine bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi