HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Mustafa Abacı ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Atatürkçü Düşünce Derneği üyesi gençlerle kahvaltıda bir araya geldi. ADD’li gençlere Ödemiş Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyesi gençlerde katıldılar. Başkan Abacı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gençlere kahvaltıyı kendi eliyle ikram etti. Yönetim kurulu üyesi Zülal Karatüfek, Gönül Esim, Münevver Enderin tarafından evde hazırlanan ikramlıklar öğrenciler tarafından büyük bir beğeniyle tüketildi. Bayan üyelerin dışında Yönetim Kurulu Üyesi Ömer İtak ve Disiplin Kurulu Üyesi Yüksel Balcı’da kahvaltıda gençleri yalnız bırakmadı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Abacı Atatürkçü Düşünce Derneği’nin siyasi partiler üstünde bir kurum olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu. Başkan Abacı “ Atatürkçü Düşünce Derneği olarak siyasi görüşüne bakmaksızın kapımız herkese açıktır. Atatürkçü Düşünce Derneği binamız her gün açık tutuluyor. Siz gençlerin her türlü çalışmasında yanındayız. Sizlerden tek istediğimiz buraya siyaset yapmaya gelmeyin. Burada Atatürkçü Düşünce ve Atatürk Devrimleri ışığında çalışmalarınızı gelip derneğimizde yapabilirsiniz.”

Abacı’dan sonra kısa bir konuşma yapan Ödemiş ADD Gençlik Kolları Başkanı Mert Reşat Sarkun “ Öncelikle hepinize kahvaltımıza katıldığını için çok teşekkür ediyorum. Atatürkçü gençler olarak bizler her daim Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Kahvaltının ardından ADD’li ve ÇYDD’li gençler kahvaltının ardından yaptıkları kısa bir toplantıda fikir alışverişi yaptılar.

Editör: Haber Merkezi