HABER: AYŞE AKYÜZ


Mart 2014 seçimlerinde Süleyman Demirel Mahallesinden Ödemiş’in ikinci kadın muhtarı olarak göreve gelen ve geldiği günden bugüne sosyal etkinliklere önem veren Muhtar Necmiye Aksoy’un nu seferki durağı Özel çocukların eğitim aldığı Özel Aktif Değişim Merkezini ziyarette bulunarak özel çocuklarla yakından ilgilendi. Azalarıyla birlikte özel çocukları ziyaret eden Aksoy çocuklara özel ikramlarda bulundu. Çocukların eğitimlerini yakından izleyen Muhtar Aksoy bir süre özel çocuklarla yakından ilgilendi. Özel çocukların yaptığı çalışmaları yakından izledi. Özel çocuklarda Muhtar Necmiye Aksoy’un ilgisine yaptıkları şakalarla karşılık verdiler.

Özel çocuklara ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Necmiye Aksoy “  Azalarımla birlikte sosyal içerikli çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün özel çocuklarımızla birlikte olmak beni ve azalarımı çok memnun etti. Onların ihtiyaç duydukları her anda Süleyman Demirel Mahallesi muhtarı olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Muhtar Aksoy ve azaları ziyaretin ardından Özel Aktif Değişim Merkezi Müdürü Gülşah Gül ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aksoy Müdür Gül’e yapabilecekleri bir şey olduğunda ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi