HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Belediyesi’ne ait olan ve 28 yıldır faaliyet gösteren Ödemiş Belediyesi Mutahhar Şerif Başoğlu huzur Evi’nin durumu orada kalan büyüklerimizi ziyaret edenlerin içini acıtıyor.

Çocukları tarafından huzurevine bırakılmak zorunda kalan dedelerimizin, ninelerimizin, daha sağlıklı ortamda hayatını geçirmek için kaldıkları Ödemiş Belediyesi Mutahhar Şerif Başoğlu huzur Evi’nin Yaz, Kış yemek yedikleri yemekhanenin duvarları rutubetten boyaları atmış, Dış cepheleri ise yıpranmış durumdaki bu konuyu dikkat çeken bir vatandaş Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak, şu ifadeleri kullandı.

Hande Yener’e 3 Eylül Kurtuluş günü konseri için ödenecek olan parayla Ödemiş Belediyesi Huzurevi daha iyi yaşam şartlarına ve konfora sahip hale getirebilirdi. Örneğin Huzurevi sakinlerinin Yaz, Kış 3 Öğün yemek yedikleri yemekhanenin rutubetten boyaları sıyrılmış, duvarları yeniden boyanabilirdi. Yine tüm huzurevi sakinlerinin yaşam alanı odalarına birer mini bir buzdolabı, Mini TV konabilirdi. 1990 Yılından bu yana hizmet vermekte olan huzurevinin yıpranmaya yüz tutmuş dış cephesi yalıtımlı hale getirebilirdi. Hayırsız evlatları tarafından huzurevine terk edilen bu dede ve ninelerimizin, hayatlarının son demlerini yaşadıkları huzurevinde daha iyi yaşam şartlarına sahip olmasını temenni ediyorum” diye paylaşım yaptı.

Editör: Haber Merkezi