Muhtar eşleri arasında beraberlik ve kaynaşmanın sağlanması amacıyla geçtiğimiz yıl belirli periyotlarla biraraya gelen bayanlar, bu yıl ilk kez Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’nde (ÖYKAM) buluştu.
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin’in eşi Gülfer Keskin’in katılımıyla yapılan toplantılarda bayanlar, sohbet edip, fikir alışverişinde bulunuyor ve belediye çalışmaları hakkında bilgilendiriliyor.
Ödemiş ve yöresinin tarihi ve kültürünü yansıtmak ve gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla düzenlenen ve Ödemiş Belediyesi tarafından Şubat ayında ziyarete açılan ÖYKAM’da biraraya gelen bayanlar, ilk olarak müzeyi gezdi. Özellikle müzede bulunan iğne oyası ve el işlerini büyük hayranlıkla inceleyen bayanlar, görevliler tarafından anlatılan oyaların anlamlarını ilgiyle dinlediler.
Arasta içinde bulunan Kadın Kooperatifini de ziyaret eden bayanlar, daha sonra Türkmen Mahallesi Perşembe Pazarı’nı gezdi. Bayanlar, Türkmen, Üç Eylül, Kuvvetli, Mimar Sinan, Meşrutiyet Mahallesi sakinlerinin sosyal yaşantılarına büyük katkı sağlayan bu tesis için belediye çalışanlarını kutladı.
Editör: Haber Merkezi