HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş Devlet Hastanesi yönetimi tarafından Perşembe günü Ödemiş Ahrandı Aile Gazinosu’nda diyaliz hastaları için bir moral yemeği düzenlendi.   Yemeğe Hastane yöneticisi Dr Ziya Yurdakonar,  Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, diyaliz hastaları ve aileleri, Ödemiş Devlet Hastanesi doktorları ve çalışanları katıldılar.

Ödemiş Devlet Hastanesi folklor ekibinin gösterilerinden sonra,    Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem bir konuşma yaptı. Badem; “Bugün burada Kiraz’dan, Beydağ’dan, gelen misafirlerimiz var. Sizleri her zaman burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağım. Sizlerin tedavilerinin yanında morale de ihtiyacı var. Bu gecenin tertiplenmesinde emeği geçen hastane Yöneticimiz Ziya Yurdakonar’a teşekkür ediyorum.”

Badem’in konuşmasından sonra, Ödemiş Devlet Hastanesi folklor ekibi tarafından âşıkla- maşuk gösterisi yapıldı.

Ödemiş Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Ziya Yurdakonar ; “ Biz Ödemiş Devlete Hastanesi olarak her yıl diyaliz hastalarımız ve aileleriyle birlikte piknik düzenlerdik. Bu sene hastalarımızdan gelen “Biz eğlenmek istiyoruz “talebi üzerine, Belediye Başkanımız Mahmut Bademin talimatıyla. Ahrandı Gazinosu hastalarımıza tahsis edildi. Burada kendi yağımızla kavrularak diyaliz hastalarımızın isteğini yerine getirdik. Başkanımıza burayı hastalarımıza tahsis ettiği için teşekkür ederiz.  “

Diyaliz hastaları felekten bir gece çaldı

Hastalar, aileleri ve hastane personeliyle birlikte, 175 kişi ,felekten bir gece çaldılar. Orkestranın ritmine kapılan diyaliz hastalarının keyfine diyecek yoktu.  Hastalar hastalıklarını unutup ,geç vakitlere kadar gönüllerince eğlenerek günlerini gün ettiler.  

Editör: Haber Merkezi