HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü nedeniyle Ödemiş istiklal Okulu tarafından bir etkinlik düzenlendi.
Ödemiş İstiklal Okulu Müdürü Mustafa Güder ve okul öğretmenleri, Ödemiş Lozan meydanına anasınıfı ve ikinci sınıf öğrencileriyle birlikte, ellerinde günün anlam ve önemini belirten pankartlarla gelerek sokak hayvanları için mama ve su kabı bıraktılar.

Minikler, etkinlikten sonra, Ödemiş Belediyesine ait hayvan barınağını ziyaret ederek hayvanlara olan meraklarını giderdiler.  Ödemiş İstiklal İlkokulu velisi Mualla Çobanoğlu ; 4 Ekim Dünya Hayvanlar günü nedeniyle, bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğin düzenlenmesinde yardımcı olan Okul Müdürümüz Mustafa Güder ve Okul Müdür yardımcımız Tayfun Arslan ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.”
 “Çocuklarımız için bugün çok önemli bir gün öğretmenlerimiz insanlara saygının dışında, hayvanlara da saygılı  olması gerektiğini bize ve çocuklarımıza öğretiler. Umarım bu etkinlik, Türkiye’nin her yerinde bu şekilde devam eder. Herkese emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu etkinliğe katılan velilerimize ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızla birlikte buradan Ödemiş Belediyesi hayvan barınağına ziyaret ettik. Çocuklarımız burada hayvanlara olan merakını giderdiler. Bu arada çocuklarımız Lozan meydanında sokak hayvanlarına mama ve su kapları bırakarak onların aç kalmamaları için çaba sarf ettiler.

Editör: Haber Merkezi