HABER: DİLEK AYVALI

Cumhuriyet Mahallesi İsabey Cami  ve Umurlu Mahallesindeki Umurlu Camisinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve 1922 Yılında | | | Umurlu Mahallesinde yakılarak şehit düşen kahramanların ruhuna mevlid okutuldu, lokma dökülerek halka dağıtıldı ve dualar edildi.

Başkan Saliha Özçınar, “1 Eylül biz Kirazlılar için var oluşumuzla yok oluşumuz arasında bir dönüm noktasıdır. Bütün benliğimizle idrak etmemiz gereken bir tarihin adıdır. Aynı zamanda 1 Eylül acıyla çileyle yoğrulan bu toprakların gerçek sahipleri olan atalarımıza duyduğumuz minneti dile getirmek için de bir vesiledir.

Tarihte olduğu gibi bugün de ülkemizin dirliğini, birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler olacaktır. Ancak küllerinden doğan milletimiz; aklıyla, ferasetiyle ve azmiyle her türlü zorluğun üstesinden gelecek ve düşmanlarımıza fırsat vermeyecektir. Bu düşüncelerle başta, Büyük Önder, Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor; bir kez daha kurtuluş günümüzü kutluyor ve hepinize saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi