HABER: NAZİF HARUPÇU



Ak Parti İzmir Milletvekili adayları Nesrin Ulema ve Bilal Kırkpınar seçim çalışmaları kapsamında Beydağ’da çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Ak Parti Beydağ İlçe Teşkilatının yenilenen yönetim kadrosu ile 20 Nisan Pazartesi günü seçim çalışmalarına başlanmasının ardından, İlçeye peş peşe milletvekili adayları akın etmeye başladı.

Ak Parti Beydağ İlçe Başkanı Ogün Asil Aydoğdu,  seçim gezileri çerçevesinde ziyaretlerde bulunan Milletvekili adayları ile birlikte Esnaf Odası Başkanı Osman Kıran, Ziraat Odası Başkanı Ünal İçmesu ve çeşitli kurumları ziyaret ettiler.

Beydağ ilçesine bir gençlik merkezi yapıldı lise binası da tamamlanıyor

Daha sonra, İlçede yapımı tamamlanan Beydağ Gençlik Spor ilçe müdürlüğü spor salonunda inceleme yaparak yetkililerden bilgi aldılar.

İlçe başkanı Ogün Asil Aydoğdu, spor salonunun yapımının tamamlandığını yakın zamanda faaliyete geçeceğini belirtti.

Başkan Aydoğdu, “Ayrıca; Ege Bölgesi Güreş şampiyonasının ilçemizde yeni yapılan spor salonunda yapılması için girişimlerde bulunularak şampiyona ile birlikte spor salonunun faaliyete açılmasını hedefliyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Ogün Asil Aydoğdu, Milletvekili adayları Nesrin Ulema ve Bilal Kırkpınar daha sonra ilçede yapımı halen süren Lise binasını gezdiler. 

Aydoğdu, “2014 yılında yapımına başlanan lise binası büyük bir oranda tamamlanmış olup, Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde faaliyete geçirebilmek için elimizden geleni yapmaktayız, Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çalışmaları da hızla devam etmekte. 16 derslik olarak ilçeye kazandırılan yeni lise binasına Beydağ Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin geçmesi planlanmakta” dedi. 

Ak Parti Milletvekili adayları Nesrin Ulema ve Bilal Kırkpınar bu hizmet binalarının bir an önce faaliyete geçmeleri için gerekli talimatları vererek ilçeden ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi