Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığı soğuk hava şartları nedeniyle yiyecek ihtiyacını karşılamakta zorlanan sokak hayvanları için yiyecek dağıtımı yaptı.

         MHP Ödemiş teşkilatı Ödemiş’in merkezinde yer alan 16 mahallede belli noktalara ve sokak hayvanlarının sıklıkla görüldüğü Atatürk Mahallesi Çamlık Parkı mevkiine kuru mama ve yiyecek bıraktı. Hayvanların aç kalmamaları için kemik mama ve bilimum yiyecek tedarik edildiğini ve kış boyunca soğuk hava şartları görüldüğünde sokak hayvanları için kullanılacağını açıkladı.

        MHP Ödemiş Yönetim Kurulu üyelerinden Avukat Ahmet Ergüz, Okan Katkıcı, Ödemiş Ülkü Ocakları’ndan Turgay Dalcı ve gönüllü vatandaşlar tarafından yapılan bu faaliyeti sürdüreceklerini açıklayan MHP’li Ergüz şunları ifade etti; “Yaptığımız araştırmalar sonucu Ödemiş’e ait hayvan barınağının yetersiz olduğunu tespit ettik. Bu nedenledir ki, günlük yaşantımızda karşı karşıya geldiğimiz sokak hayvanlarının müşkül durumları bizleri derinden üzmüştür."Dağlara buğdaylar serpin! Müslüman ülkede kuşlar aç demesinler..!" diyen sahabe Hazreti Ömer’in (R.A.) sözünden yola çıkarak gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetlere her geçen gün yenilerini ekleyerek sürdüreceğiz.”

        Paylaşılan bültende Ödemiş ve havza halkına seslenen Ergüz; ” Tüm halkımızı sokak hayvanları konusunda daha da duyarlı olmaya davet ediyorum. Artık yemeklerimizi onlarla paylaşalım. Paylaşalım ki Müslüman ilçede hayvanlar aç kaldı demesinler.” 

Editör: Haber Merkezi