HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanında eğitim gören bayan ve erkek kuaförü öğrencileri mesleki eğitim merkezi öğretmenleri Volkan Çörtük öncülüğünde Ödemiş Mutahhar Şerif Başoğlu, Huzurevinde kalan yaşlılara ziyaret ederek, hem yaşlıların kişisel bakımlarını gerçekleştirip, hem de sohbet etme şansı bularak, onların hayat tecrübelerinden faydalandılar.

Berberlik ve kuaförlük öğrencileri örnek bir davranış sergileyerek, huzurevinde kalan yaşlıların kişisel bakımlarını yaptılar.

Bölüm öğretmeni Volkan Çörtük, “ Genç nesilleri yaşlılarla bir araya getirmek için bu ziyareti gerçekleştirdik,  okulumuzda sadece meslek öğretilmiyor. Öğrencilerimiz bu tür etkinliklerle iyi birer birey olma, yardımlaşma ve dayanışma gibi önemli kazanımlar da ediyorlar. Toplumsal dayanışma ve iletişim, öğrencilerin kültürel ve sosyal gelişiminin sağlanması açısından büyük önem taşıyor” dedi.

Daha sonra huzurevinde kalan yaşlılar da yapılan bu ziyaretten ve öğrencilerin kendilerine yaptıkları bu hizmetten memnuniyet duyduklarını belirterek, öğrencileri tekrar görmek istediklerini belirttiler.


Editör: Haber Merkezi