HABER:BERKE GEZİCİ
Ödemiş Atatürk Mahallesi Şair Nedim Sokak No: 2’de Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Karşısında Merve Peynirci Gayrimenkul Danışmanlığı’nın açılışı yapılarak hizmete girdi.
Açılışa Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ucaçelik Petrol sahibi Hulusi Ucaçelik, Ödemiş Belediye Meclis üyeleri Zekeriya Karabıyık, Derya Coşkun ve Davetliler katıldılar.

Merve Peynirci, “5 ay buranın tadilatı ile uğraştık. Burası 60 yıllık bir bina. çevremdeki insanlar dediler ki emlakçıların bulunduğu bir sokak var orda bir iş yer aç dediler. Bende kendi halinde bir yer olsun istedim, daha ev gibi bir ortam olsun istedim. Burada ofisi açarken düşündüğüm şey herkesin rahatlıkla gelebileceği tanıdık, tanımadık gayrimenkulle işi olan veya olmayan herkesin içeri girip çayımı, kahvemi içebileceği her zaman gelebilecekleri bir yer olsun istedim. Para bir şekilde kazanılır ama bu işte doğru düzgün olabilmek önemli. Ödemiş’te bu işi yapabilen çok sayıda saygın insanlar var. İnşallah bende bu pastanın bir diliminden faydalanabilirim. Herkes gönlüne göre kesesine göre mülk sahibi olsun diye uğraşıyoruz, kafamda tasarladığım güzel projeler var. Bugün burada açılışımızı yaptık. Hayırlı olsun” dedi.





Editör: Haber Merkezi