HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş Eski CHP İlçe Başkanı ve İzmir 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Birlik Dikili ve Kınık’ta CHP ilçe örgütleriyle buluştu. Birlik Kınık ve Dikili de hükümetin tarım politikalarını eleştirerek, uygulamaların yanlış olduğuna değindi. Çiftçinin kalkınmasının tarım politikalarıyla olacağını belirten Birlik “Tarım ülkenin genelinden bitmiş durumda çiftçiler kredilere mahkûm edildiler. Ülkede her geçen gün bir çiftçinin ocağı sönüyor. Çiftçiye sahip çıkan yok. ”şeklinde konuştu.

Birlik önce Dikili ve Kınık turuna, CHP Kınık İlçe Başkanı Ramazan Pamukçu’yu ziyaret ederek başladı. Burada Mehmet Birlik’i Kınık Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinden oluşan kalabalık bir grup karşıladı. Birlik Kınık’ta kurum ve kuruluşları da gezerek yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Bunlardan biri de Kınık Ziraat Odası Başkanı Murat Tosun oldu.

Kınık ziyaretinin ardından Birlik ve beraberindekiler, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ziyaret etti. İzmir 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Birlik’e ziyaretleri sırasında CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Emine Yolcu Barut, CHP Ödemiş Yönetim Kurulu Üyesi Avni Yalçınkaya ve CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar eşlik etti.
Editör: Haber Merkezi