Konaklı ve Ovakent’te kurulan iftar sofralarında vatandaşlar hep birlikte iftar yaparken, sağlık kontrollerini de yaptırma imkanı buluyor.
Ödemiş Belediyesi tarafından Ramazan ayında kurulan iftar sofraları, vatandaşları biraraya getiriyor. Konaklı ve Ovakent mahallelerindeki iftar sofralarına Belediye Başkanı Mahmut Badem, meclis üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri katılım sağlarken, mahalle sakinleri de büyük ilgi gösterdi. İftar öncesi, Burak Alkaş ve ekibi tarafından hazırlanan ramazan eğlencesi, katılımcılar tarafından keyifle izlendi.  

Sağlık İşleri bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmetleri birimi, iftar sofralarına katılan vatandaşların tansiyon, şeker, nabız gibi ölçümleri gerçekleştiriyor. Her akşam ortalama 90-100 kişinin kontrollerini yapan ekipler, müdahale gereken durumlarda vatandaşları hastaneye ulaştırıyor. Geçtiğimiz gün Ovakent Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına katılan bir vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde şekerinin yükseldiği fark edilerek, acil servise ulaştırıldı.






Editör: Haber Merkezi