Kiraz Belediyesi girişimleriyle Rönesans Vakfı tarafından; ilçemiz ilkokul öğrencilerine, 100 Temel Eser’den seçme 1.000 adet kitap armağan edildi.

3 Kasım Pazartesi Günü Kiraz Kaymakamı Metin Demirel, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yazıcı ve Rönesans Vakfı temsilcisi Hilmi Noyan Suludere İlköğretim Okulu’na ziyarette bulundular.

 

Okul Müdürü Uğur Dilli tarafından karşılanan heyet; sınıflara yaptıkları ziyaretlerde hem öğrenciler ile sohbet etti hem de onlara fikir sahibi olabilmek için kitap okumanın önemini anlatarak her fırsatta her tür kitabı okumaları gerektiğini öğütledi.

 Eğitime verdiği destekleri ile tanınan Rönesans Vakfı temsilcisi ve aynı zamanda Optimum Alış-Veriş Merkezi Genel Müdürü Hilmi Noyan’a, eğitime katkılarından dolayı Kaymakam Metin Demirel ve Başkan Saliha Şengül tarafından plaket takdimi yapılarak teşekkür edildi. Hilmi Noyan ise Rönesans Vakfını temsilen eğitim konusunda yapılacak her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirtti.

 Belediye Başkanı Saliha ŞENGÜL tarafından; öğrencilere Atatürk Maskesi, öğretmenlere Atatürk Rozeti armağan edildi.

 Kaymakam, Belediye Başkanı, Milli Eğitim Müdürü ve konuklar; Suludere İlköğretim Okulu Kütüphanesi’ne kitapları teslim ettikten sonra okuldan ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi