HABER:FARUK ÇARK
Gerçekleşen yeni hizmet binası açılışına, İzmir Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Kiraz Kaymakamı Mustafa Akgül Belediye Başkanı Saliha Özçınar Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Nazmi Dinçer, Ödemiş, Beydağ, Kiraz’dan kamu kurum ve kuruluşların amirleri ve personeli katıldılar.  Esnaf ve vatandaşların yoğun katılım sağladığı açılışta birlik başkanı Zekeriya Mutlu ve belediye başkanı Saliha Özçınar’ın müjdeleri damgasını vurdu.

Kiraz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Akbaba Başkan Vekili Halit Özmen ve ekibinin çabasıyla sicil memurunun ilçemize geleceğini Mutlu müjdesini verdi.

Kiraz esnaf ve sanatkârlar odası başkan Vekili Halit Özmen’in çabalarıyla ziraat odası, Şoförler Odası ile birlikte Belediye Başkanı Saliha Özçınar’a bizzat başvurarak eski oda binasının Kiraz S.G.K şube müdürlüğü bürosunun açılması konusunda girişimler bulundukları ifade etti.

Ayrıca Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ın Kiraz esnafına kapatılan Halk Bankası’nın tekrar açılacağının müjdesini verdi.

Editör: Haber Merkezi