Kiraz Devlet hastanesinde 5 yıldan beri görev yapan Başhekim Uzman Dr. Aslı Bayındır’ın tahinin İzmir Bozyaka SSK Hastanesine çıkması üzerine Kiraz Devlet Hastanesi İdari Ve Mali Hizmetler Müdürü Durmaz Erdem tarafından, Kiraz Belediyesi Koru otelde bir veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen Veda yemeğine Kiraz Kaymakamı Metin Demirel, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçırak Şengül, Kiraz Cumhuriyet Başsavcısı Ömürhan Duru, Kiraz Emniyet Müdürü Uğur Azap İhsan, Kiraz Devlet Hastanesi İdari Ve Mali Hizmetler Müdürü Durmaz Erdem, Kirazlı İş Adamı ve Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevim, Kiraz Devlet Hastanesi personelli katıldı.

Başhekim Aslı Bayındır’a Kiraz Kaymakam’ı Metin Demirel tarafından Plaket ve başarı belgesi verildi. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül de Başhekim Aslı Bayındır’a bir plaket takdiminde bulundu. Kiraz Devlet Hastanesi İdari Ve Mali Hizmetler Müdürü Durmaz Erdem tarafından Başhekim Aslı Bayındır’a plaket verdi. Kirazlı İşadamı Kasım Sevin de yapmış olduğu Hizmetlerden dolayı Bayındır’a plaket takdiminde bulundu. Başhekim Aslı Bayındır gecede yapmış olduğu konuşmada duygularını dile getirdi.     Bayındır “4 Yılla yakın bir süreden beri Kirazlı vatandaşlarımıza hizmet sunmaya çalışıyorum. Kiraza çok alıştım bu yüzden Kiraz’dan ayrılmak benim için çok zor olacak. Bu Dört yıl süresince burada çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar elde ettim. Kirazı ve Kirazlıları hiçbir zaman unutmayacağım.”

Gecede Kiraz Kaymakamı Metin Demirel de kısa bir konuşma yaptı. Demirel “ Başhekimimiz Sayın Aslı Bayındır’a Kiraz halkına yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine meslek yaşamında başarılar diliyorum.”

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül Özçınar “ Başhekimimiz Aslı Bayındır’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.”

Kiraz Devlet Hastanesi İdari Ve Mali Hizmetler Müdürü Durmaz Erdem “Başhekimiz Aslı Bayındır hanıma hastanemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin her zaman hastanemizde ayrı bir yeri olacaktır.”

Kirazlı İşadamı ve Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin “Başhekimiz Aslı Hanıma vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.”

Düzenlenen yemek Koru Otel müzik grubunun bir birinden eşsiz söylediği Türk Müziğinin eşsiz eserleriyle devam etti. Hastane Personeli de başhekim Aslı Bayındır’a bir veda çiçeği sundu.

HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi