HABER:GAMZE ONAN
Bayındır’da ilk olarak Ali Baba Çay Evi’ni hizmete sokan Keskin Kardeşler 10 Mart 2017 tarihinde Ali Baba Kahve Diyarı’nı hizmete sokmuştu. Ali Baba Ekmek Fırını’nın açılışını bugün yapan Keskin kardeşler Peynirci Ali Baba açılışı için ise hazırlıklarına devam ediyor.

Bugün gerçekleştirilen Ali Baba Ekmek Fırını açılışını Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli gerçekleştirdi.

Açılışı gerçekleştiren Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, “Bayındır’a hizmet verecek olan bir iş yerinin daha açılışını yapıyoruz. Açılışını yaptığımız iş yeri sahiplerine çalışanlarıyla birlikte hayırlı kazançlar diliyorum.”

Amaçlarının sadece Bayındır’a hizmet etmek olduğunu belirten Keskin kardeşler, “ Bizim amacımız Bayındır’a hizmet etmek. Bayındır için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bu anlamda halkın isteklerini dikkate alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yatırımlarımızı yaparken Bayındır’a yatırım yapılması gerektiğini düşünerek ve ihtiyacı olan alanları belirleyerek hareket ediyoruz. Şarküteri, fırın, restoran, alabalık tesisi ve Ergenli’de daire kaplıcalar gibi alanlarda tamamen Bayındır halkına iyi hizmetler vermek adına çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi