HABER: GAMZE ONAN         

         Türk-İş’e bağlı Güvenlik-İş Sendikası’nın 2. Olağan Genel Kurul toplantısı için delege seçimleri geçtiğimiz Cumartesi günü İzmir Basmane’de bulunan Belediye-İş idari binasında yapıldı.

Küçük Menderes’teki özel güvenik görevlilerinin örgütlü mücadelesini savunmak adına aday olan Kenan Çayan 162 oy alarak 11 kişinin seçildiği delege seçiminde İzmir birincisi oldu.
Seçimin ardından bir açıklama yapan Kenan Çayan; “Öncelikle seçim sonuçlarımızın hayırlı olmasını dilerim. Başta Genel Başkanımız Bolat Ankaralı’ya, Şube Başkanı ve Genel Sekreterimize, emeği geçen tüm yöneticilerimize teşekkür ederim. Örgütlü mücadelenin gücünü bir kez daha gördük. Oy veren vermeyen tüm güvenlikçi arkadaşlarımıza; başta Küçük Menderes Havzası’ndaki tüm İZSU güvenlik çalışanlarına, Ege Üniversitesi, İzdeniz, İzban, MKE, KYK, Balçova Belediyesi, Devlet Opera ve Balesi ve Türkiye Jokey Klubü’ndeki özel güvenlik görevlisi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz desteği ve yetkiyi hepimizin daha iyi koşullarda ve şartlarda çalışabilmemiz için; elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza emin olabilirsiniz. Yaşasın örgütçü mücadelemiz, yaşasın Güvenlik- İş… Kazanan tüm özel güvenlikçiler olsun” dedi.
Toplam 256 geçerli oyun kullanıldığı Güvenlik-İş Sendikası delege seçimlerinde Kenan Çayan 162, Rafet Girgin 135, Ali Sert 132, Cuma Göçer 128, Eylen Bugakaptan 128, İhsan Şengül 127, Erdal Korucu 114, Yüksel Özkul 112, Halil Uysal 86, Halil İbrahim Kızılateş 84 ve Barış Kazmalı 84 oy alarak 11 kişilik delege listesini oluşturdular.
Seçilen 11 kişilik delege listesi Güvenlik-İş Ankara’da gerçekleştirilecek olan Genel Kurul seçimi için oy kullanma hakkına sahip olacaklar.
Editör: Haber Merkezi