HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ege Sayfası Kurucusu Cihan Kamer, “Ege Sayfasını kurduğumda aile bana ulaşarak, yardıma ihtiyaçlarının olduğunu söylediler. Ailenin evine gittiğimde ailenin gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu gördüm ve Ege Sayfası adlı Sosyal Medya üzerinden ailenin eve ve diğer birkaç eşyaya ihtiyaçları olduğunu duyurdum. Hayırsever vatandaşlarımız bana ulaşarak aileye yardımcı olmak istediklerini söylediler bu beni çok mutlu etti yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun” dedi.


Servet Şahin, “Başta Ege sayfası Kurucusu Cihan Kamer beye sonrada Ödemiş Emniyet Müdürümüz Fatih Kiremitçi, Toplum Destekli Polis Memuru Mehmet Kabakoz’a, Türk Kızılay’ı Ödemiş Şube Başkanı Rıfat Boyacıoğlu’na Meşrutiyet Mahallesi Muhtarı Ruhi Evcimen’e Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk’e Yurt Dışından Maddi Destek Veren Kenan Ekici Ve Erzak Yardımı Yapan veya Yapmak İsteyen de Yapamayan Duyarlı Vatandaşlarımıza Teşekkür Ediyoruz’’ dedi.

Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, "Biz her zaman mağdur vatandaşlarımızın yanındayız.Benim polis halk ilişkilerimizi güçlenmesi ve yardıma muhtaçlara tespiti için görevlendirdiğim personelim aracılığıyla.Tabiki bizzat takipçisi olduğum konu ile ilgili vatandaşımızın yani bu ailenin düşmüş oldukları bu sıkıntılı günlerde vermiş olduğumuz destekle onlara güzel bir ortam sunmaya çalıştık" dedi.
 


Editör: Haber Merkezi