Ödemiş Vergi Dairesi yetkilileri 23.Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin’i ziyaret etti.
Her yıl kamuoyunda vergi bilincini oluşturmak amacıyla Vergi Haftası etkinliğini kurumsal bir etkinlik olarak kutlandığını ifade eden Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Ahmet Dayan , “Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde kurum ve kuruluş ziyaretlerinin yanı sıra okul ziyaretleri de gerçekleştirip öğrencilerimize vergini önemini anlatacağız” dedi.
Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin de, bu yıl 27 Şubat-4 Mart 2012 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası sebebiyle yapmış oldukları ziyaretten dolayı Ödemiş Vergi Dairesi yetkililerine memnuniyetini dile getirerek, “Ülke kalkınmasının önündeki en büyük engel kayıtdışı ekonomidir. kayıtdışı ekonomi ülkemizin sosyal refaha ulaşmasını güçleştirmektedir. İlçemizdeki tüccar ve sanayicilerimizin mükellefiyetliklerini layıkıyla yerine getirdiklerine inanıyorum. Daha iyi yaşam isteyen, daha iyi hizmet isteyen tüm vatandaşlarımız vergilerini ödemelidirler” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi