Kadıoğlu Teknik Servis Sorumlusu Hakan Yorulmaz Kadıoğlu firmasıyla ilgili olarak şu bilgileri paylaştı; “ Kadıoğlu İnşaat Mühendislik firması olarak ana faaliyet konusu olarak mekanik tesisat alanında taahhüt, proje ve mühendislik hizmetlerini seçen firmamız müşterilerinin talepleri doğrultusunda armatür, vitrifiye ve seramik gibi lüks tüketim ürünlerinin ana bayiliğini yaparak ürün çeşitliliğini güçlendirmiştir. Satış, montaj ve uygulamayı bir arada sunmasıyla sektöre farklı bir soluk getiren firmamız kaliteli malzeme ve kaliteli işçiliği bir araya getirmektedir.

Kadıoğlu olarak müşteri güvenini ön planda Yorulmaz, “ Tüm faaliyet gösterdiği sektörlerde fark yaratmayı hedefleyen firmamız müşteri güvenini en ön planda tutmaktadır. Müşteriyi ve insanı odak merkezine yerleştiren firmamız, satış, hizmet ve satış sonrasında da profesyonel bir çözüm ortağı olmayı hedeflemektedir şeklinde konuştu.

 Kadıoğlu Pazarlama Sorumlusu Önder Eker firmanın misyonu ve vizyonuyla ilgili olarak şu bilgileri paylaştı ; “Kadıoğlu Mekanik faaliyet gösterdiği sektörlerde yarattığı değerleri  “FARKLI” kılmayı ve müşteri güvenini en ön planda tutmayı kendisine Vizyon, edindiği vizyon çerçevesinde müşterilerine, çalışanlarına, ülkemize kaynak ve değer yaratan köklü ve örnek bir kuruluş olmayı “Misyon” edinmiştir”

Editör: Haber Merkezi