Ovakent yolunda daha önce Elsa Beton’a ait olan tesisleri satın alarak tamamen modernize eden Kadıoğlu Beton, Küçük Menderes havzasındaki inşaatların hazır betonunu temin ederek, sektöre hizmet veriyor.

Kadıoğlu Beton, Ramazan ayı münasebetiyle Belediye Nikâh salonunda iftar yemeği verdi. Yemeğe Kaymakam Abdullah Dölek, Emniyet Müdürü Okan Kestek, Müftü Mustafa Bilgiç, İnşaat sektörünün temsilcileri ve müteahhitler katıldı.

Yemekte konuşma yapan Kadıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadıoğlu şunları söyledi, “Bundan 6 ay önce Ödemiş’te Kadıoğlu Betonun açılışını yapmıştık. Bundan 6 ay sonra bugün iftar sofrasında bir aradayız. İnşallah bundan böyle sık sık bir araya gelme fırsatını yakalarız. Davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Abdullah Dölek’te şunları söyledi, “Çocukluğumuzda, büyüklerimiz inşaat yaptırırdı. Bina için çok çimento katılırdı. Böyle beton santralleri yoktu. Bu ülke depremler sonucu büyük acılar yaşadı.

Kaliteli bina yapmasını öğrendik. Dünyanın dört bir köşesinde artık Türk firmaları büyük bir gururla oralarda yaptıkları inşaatlarla marka oldular.

Bu neden, kaliteli üretim yapmaktan kaynaklanıyor. Bugün bu akşam Ödemiş’i inşaa eden Kadıoğlu beton da burada bizleri ağırladı.

Ahmet beye teşekkür ediyorum. Hayırlı bir evlat olarak anne ve babanızın duasını alın. Kaliteli beton ürettikçe, hizmet ettikçe, yarınlarımız daha güvenceli binalarla olacak. Müftümüz kampanya başlattı. Camilerimizde tuvaletler var ama bayan tuvaleti yok. Birkaç camiimize sizlerin de katkılarını bekliyorum” dedi.
NAZİF HARUPÇU/AYŞE AKYÜZ 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi