HABER: YÜKSEL BALCI

Anneleri Zumba oynarken, çocuklarında annelerine eşlik etmeleri görülmeye değerdi. Çocuklar, uzun süre müzik eşliğinde anneleri ve kadınlarla birlikte zumba oynayarak ilk kez hareketli bir oyunla tanışmanın sevincini yaşadılar.

Ödemiş Anadolu Lisesi spor salonunda düzenlenen etkinliğe, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in eşi Nevin Badem, belediye başkan yardımcısı Sibel Özbudak, Ödemişli kadınlar ve çocuklar katıldılar.

Kent konseyi başkanı Doç. Dr. Funda Yoldaş, “Ödemişli kadınlarımızın boş zamanlarını değerlendirmek ve spora yöneltmek için İzmir Zumba ekibini kent konseyi olarak Ödemiş’e davet ettik. İleriki günlerde, belediyemiz bu etkinliği daha kısa sürelerle yaparak kadınlarımızı spora olan ilgisini arttıracağına inanıyorum. Hepiniz hoş geldiniz.”

İzmir Zumba Grubu ekibi başkanı Pelin Çevik’e belediye başkanı eşi Nevin Badem bir minyatür efe heykeli armağan etti. Önce zumba ekibi gösterilerde bulundu, daha sonrada yerlerinde duramayan kadınlı, kızlı, çocuklu Ödemişliler ekiple beraber zumba oynayarak günlerini gün ettiler.

İzmir zumba Grubu Temsilcisi Pelin Çevik, “ 12 yıldır spor sektöründeyim. 5 yıldır da zumba eğitmenliği yapıyorum. Ödemiş Belediyesinin bu etkinliği bize de yapar mısınız? teklifiyle biz buraya geldik. Burada  “sağlıklı yaşa, dans et, sağlıklı kal” sloganıyla Ödemişli bayanlarımızı bir nebze olsun bilinçlendirmek ve bu konuda önayak olmak için buradayız. Ödemiş Belediyesi ilerleyen zamanlarda halkımıza ücretsiz olarak bunu yapacak. İlerde burada da zumba dersleri olabilir bunu başlatmak adına buradayız. Biz önce ekip olarak zumbayla davetlilerimize hareketlerimizi gösterdik. Başta kent konseyi başkanı Doç. Dr. Funda Yoldaş olmak üzere, toplantıya katılan kadın, kız, çoluk çocuk bizimle beraber zumba yaptılar. Çok güzel bir günümüz geçti. Ödemişli hanımların göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyorum.



Editör: Haber Merkezi