HABER:DİLEK AYVALI
Tire'de 22 Ocak'ta yol kenarında oturan şahıslara hareket halindeki bir araçtan ateş açılması ve 2 kişinin yaralanması olayıyla ilgili soruşturma yürüten Tire Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görgü tanıklarının ifadesi ve MOBESE görüntüleri üzerinde yapılan inceleme sonucu zanlıların A.Y. ve C.Y. kardeşler olduğunu ve 35 YBG 79 plakalı araçla kaçtıklarını belirledi. 

Otomobilin Çağlayan Caddesi'nde terk halinde bulunması sonrası genişleyen operasyonda zanlılardan A.Y, Çayırlı Mahallesi'nde 9 Şubat'ta yakalanmış ve mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklanmıştı.
Diğer zanlı C.Y.'yi Tire Jandarma ekipleri Tire'nin Çayırlı Mahallesinde bu sabah yaptıkları operasyonla yakaladı. Şüphelinin Çayırlı’da metruk bir evde gizlendiği tespit eden jandarma ekipleri sabaha karşı yapılan operasyonla şüpheli C.Y.'yi gözaltına alındı. C.Y.'nin jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.
Olayda ağır yaralanarak Tire Devlet Hastanesine kaldırılan Yılmaz İmer ise olaydan 20 gün sonra 11 şubatta hayatını kaybetmişti.
4 Eylül Mahallesi Aslanlı Çeşme mevkisinde yol kenarında oturan Yılmaz İmer ve Onur Beletoğlu, 22 Ocak'ta yoldan geçen bir otomobilden ateş açılması sonucu yaralanmıştı. 

Editör: Haber Merkezi