Türkiye İş Bankası tarafından 9 yıldan bu yana geleneksel hale gelen “Karnenin Göster Kitabını al ” kampanyası kapsamında Ödemiş Şubesi tarafından Ödemişli öğrencilere 1000 adet kitap dağıtıldı.

İş Bankası Ödemiş Şube Müdürü Cemallettin Aydoğan, ikinci Müdür İsmet Volkaner ve banka görevlisi Güneş Ziynet Şahansoy ile birlikte Atatürk İlkokul’un da öğrencilere tatil kitabı dağıttılar. Aydoğan ve ekibine Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, Atatürk İlkokulu Müdürü Yılmaz Pulcu ve Müdür yardımcıları Tuncay Çalış Mehmet Gülmez eşlik etti.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel ; “Ödemiş İş Bankası şube müdürlüğü tatilde daha çok öğrenci kitap okuması için bir projeyle geldiler. Bizde daha çok öğrencinin kitap okuması için projeyi kabul ettik. Atatürk ilkokulunu seçtik. Bu manada çok şanslısınız. Tatilde bol bol gezin ama kitap okumayı ihmal etmeyin” dedi.

Ödemiş İş Bankası Şube Müdürü Cemallettin Aydoğan ; “Türkiye İş Bankası'nın 2007-2008 eğitim öğretim yılında başlattığı "Karneni Göster, Kitabını Al" kampanyası 9 yılı geride bıraktı. İş Bankası'nın bu yılki karne hediyesi olan "Mars'a Nasıl Giderim? - Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar" isimli kitap Çağlar Sunay tarafından hazırlandı. Banka, kampanya kapsamında son okul zilinin çalmasını takiben yaz tatiline girecek olan 1 milyonu aşkın ilk ve orta öğretim öğrencisine kitap armağan edecek. Öğrenciler hediye kitaplarını İş Bankası şubelerinden alabilecekler. Amacımız çocukların küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanmasıdır. Bu yıl ki kampanyamızla 9 yılda 11 milyonu aşkın kitap dağıttık. Kitaplarımız aynı zamanda görme engelli çocuklarımız için Braille alfabesiyle de basılıyor. Kampanyamız Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Bulgaristan, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İsviçre, KKTC, Kosova, Bahreyn ve Rusya olmak üzere 12 ülkedeki İş Bankası şubelerinden de yürütülüyor” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından tek tek sınıflar gezilerek öğrencilere kitap dağıtıldı.

Editör: Haber Merkezi