Cumhurbaşkanımız ile Başbakanın katıldığı ve Bakanlarında bulunduğu bir takım açılışları yapmak üzere Tire’ye gelmişlerdi. Açılışların ardından söz verdiği Kiraz ilçesi ziyareti sözünü yerine getirerek sürpriz bir ziyaret gerçekleştirmişti. Kiraz ilçesi ziyaretinde belediye önündeki konuşmasının ardından belediye binasına geçildi.

Burada Belediye Başkanı Saliha Özçınar ve belediye personeli karşıladı. Bir süre Kiraz  Belediye Başkanıyla görüşmelerde bulunmuştu. Cumhurbaşkanı ve Başbakan,  Kayseri’de halk otobüsüne yönelik bombalı saldırıda yaralanan Gazi Kamil Yemez'i unutmayıp geçmiş olsun dileklerini sunmuştu ve Gazimize iş sözü vermişti.

Konuyla ilgili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, “Bu sözün üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu Cumhurbaşkanımızın sözünü üstlendi ve Gazimizi İZSU’da hizmet alımı ile işe almak için harekete geçti. Önce, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu'na Teşekkür ediyoruz. Gazimizi sahipsiz bırakmadılar.”

Editör: Haber Merkezi