HABER: SEMİH DURSUN

Tor­ba­lı İş­-Kur Mü­dü­rü Mus­ta­fa Şim­şek, mes­lek da­nış­man­la­rıy­la bir­lik­te iş­ve­ren­le­re ta­nı­nan imkânları an­lat­mak için fab­ri­ka­la­rı zi­ya­ret edi­yor.

Kiraz’da HNK Tekstil işletmesini ziyaret eden Şimşek, Kiraz’daki Tekstil İşletme Sahibi Hasan Kurşunlu’ya bu güzel işletmeden dolayı teşekkür etti. Tekstil atölyesini gezerek çalışanlarla da sohbet eden Şimşek ayrıca İşbaşı Eği­tim Prog­ra­mı ve Teş­vik Pa­ket­le­ri hak­kın­da bil­gi­len­dir­me ya­ptı.

Şim­şek, iş­ve­ren­le­rin dev­le­tin ta­nı­dı­ğı bir­çok ko­lay­lık­tan ve imkândan ha­ber­le­ri­nin ol­ma­dı­ğı­nı söy­le­yerek, "Fir­ma­lar iş­çi­le­ri­ni İş­ Kur’­dan te­min eder­se, iş­çi­nin 6 ila 54 ay ara­sın­da sağ­lık si­gor­ta­sı dev­let ta­ra­fın­dan kar­şı­la­nı­yor. İş­ba­şı Pa­ket Prog­ra­mı sa­ye­sin­de ise iki per­so­nel ça­lış­tı­ran ve üçün­cü­sü­nü de işe alan fir­ma­la­ra, iş­çi­nin 6 ay­lık si­gor­ta­sı ve ma­a­şı İş­ Kur ta­ra­fın­dan öde­ne­rek önem­li bir des­tek sağ­la­nı­yor” dedi.

Torbalı İş Kur Mü­dü­rü Mus­ta­fa Şim­şek ve mes­lek da­nış­man­la­rı, Kiraz’daki HNK Tekstilin garanti iş imkânı sağladığını belirterek geçlere iş çağrısında bulundu.



 

Editör: Haber Merkezi