HABER: TOLGA KIZGIN

Küçük Menderes Platformu bir branda astı, Ak Parti ve CHP Ödemiş ilçe başkanları arasında tartışma başlattı. Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir'in zehir zemberek açıklamalarına karşılık cevap CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez'den geldi.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez,"Öncelikle AKP ilçe başkanı Halil Demir’in terbiye ve siyasi ahlak kurallarını hiçe sayarak yaptığı son basın açıklamasını “Milletçe Alkışlayarak” sözlerimize başlıyoruz. Aslında kendisinin siyaset bilmez tavırları ve kabadayı halleri bizi her ne kadar şaşırtmasa da kamuoyu önünde bu üsluba takınmasını biz yine her şeyden çok önemsediğimiz Ödemiş halkının vicdanına bırakıyoruz. Kendisini sözde bir platformun sözcüsü olmaktan çıkıp partisinin başkanı olmaya davet ediyoruz, zira partisinin Ödemiş ve yurt genelinde düştüğü durum açık ve net bir şekilde görülmektedir.

AKP hükümetlerinin yaptığı bütçeler, yarım yamalak yatırımları iyi biliyoruz,katrilyonlar, milyonlar ,yatırımlar, paralar ,oranlar, kıyaslamalar hepsinin konuşuyorlar  ama bunların aklında insan yok, vicdan yok, halkın derdine derman olmak yok, insanlık yok, saydamlık yok, hesap verilebirlik yok, geleceğe dair umut yok ve insanımıza mutluluk yok."

Pervasızlığın ete kemiğe büründüğü AKP Ödemiş'te İlçe Başkanı Halil Demir’de anlatılanları biliyor diyen Dönmez, "Kendisi Marmaray ,Tünel ,Köprü diyeceğine önce 13 senedir bitiremedikleri Bayındır-İzmir yoluna baksın, asıl bu yol ne zaman bitecek ,bu yol üzerinden sağlanan rant kimlere peşkeş çekiliyor, er seçim öncesi kim yol üzerinden prim yapmaya çalışıyor, bunların hepsini halkımız çok iyi biliyor. Kendileri de biliyor, fakat bunların kültüründe sürekli biat etmek olduğundan ,kendi yaptıkları hataları sorgulamak yerine, başkalarına çamur at, izi kalsın politikasını uyguluyorlar. Bayındır yolunda bir yıl önce atılan satı kaplamaların kaldırılmasına anlam vermek mümkün değil .Bu tamamen burada iş yapan yüklenicilere sağlanan ranttan başka nedir ki? Ayrıca soruyorum; kaldırılan bu satı kaplamalarla kaç km üretim yolumuz yapılırdı? Bölgesel olarak baktığımızda hep yol yaptık deniliyor. Ödemiş-Birgi arasındaki yolumuz ortada. Adeta Birgi yolunu ölüm yolu haline getirdiler.Şimdi soruyorum, bir yıl içinde Birgi yolunda maddi hasarlı kazaları geçtim acaba kaç masum canımızı kaybettik? Birgi de bir kültür kenti olduğunu düşünerek , bu hesapçı kitapsız yol ve Bayındır yolumuz Ödemişi’mize hiç mi hiç yakışmıyor. Ama 13 yıldır iktidarın verdiği sarhoşluk Ödemiş AKP ilçe başkanı da vurmuş ki ne söylediğini biliyor ne de söylenenleri anlayabilecek birikime sahip. Bu konudaki diğer düşüncelerimin hepsi ortada kadir şinas halkıma güveniyorum, bundan sonra söyleyecekleri CHP örgütümü ve şahsımı bağlamadığını ayrıca şahsıma yapılan hakaretlerden dolayı yasal hakkım saklı kalmak şartıyla cevap dahi vermeyi düşünmüyorum. Takdiri Ödemiş halkına bırakıyorum." 

Editör: Haber Merkezi