Haber: Gamze ONAN

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, dernek bünyesinde 2010 yılından bu yana devam ettirmiş olduğu mavi kapak kampanyasını bu yıl özellikle kendi muhtar olduğu mahalleden sürdürdü.
Mavi kapak kampanyası başladığından beri muhtarlar ve komşuları ile birlikte kapak toplayan ve topladıkları kapakları gerekli yerlere ileten Başkan Savuran, duyarlılığını bu yıl kendi mahallesinden devam ettiriyor. Daha önceki yıllarda Burdur/ Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu’nun gerçekleştirdiği köy okullarına engelli tuvaleti projesine de yaklaşık 10 bin adet mavi kapakla destek veren Savuran biriktirdikleri mavi kapakları zaman zaman Ödemiş Emniyet Müdürlüğü’ne zaman zaman da talep eden diğer kurum ve kuruluşlara verdiklerini belirtti.
Kampanyada kendisinden desteklerini esirgemeyen mahalle halkına teşekkür eden Savuran, “ İnönü Mahallesi Muhtarlığı ve mahalle halkı ile birlikte başlattığımız kampanyada desteklerini esirgemeyen mahalle halkına teşekkür ediyorum. Muhtarlık ve Ödemiş Muhtarlar Derneği olarak 2010 yılından beri her yıl biriktirdiğimiz kapakları ilgili yerlere veriyoruz. Biz mavi kapaklarımız ile kampanyalara destek oluyoruz ve bunun karşılığını da görmekteyiz.  Şu an elimizde yaklaşık 15 bin kapak var ve bu kapakları zamanı geldiğinde gerekli yerlere teslim edeceğiz.”

 

 

Editör: Haber Merkezi