HABER: NAZİF HARUPÇU


Ödemiş’in en eski köklü okullarından olan İnönü İlkokulu, Okulun kuruluşundan günümüze kadar olan süreçte mezunlarıyla bir araya geldi.

Rüya Düğün salonunda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Mahmut Badem, Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, Ak Parti Milletvekili adayı Ali Hadim, İnönü İlkokulundan mezun olan iş adamları, Okul aile birliği, Öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gece Halk Eğitim merkezi Mehteran takımının konseri ile başladı.

Ardından Okul Müdürü Ayşe Soysal konuşma yaptı. Konuşmasında,

“Geçmişten günümüze dostluk ve dayanışma gecesinde bir arada olmaktan mutluyuz. 1910 yılında kurulan okulumuz en eski binaya sahip köklü bir geçmişe sahiptir. Bizlerde burada öğretmen olarak görev yapmaktan mutluyuz. Bugüne kadar mezun olan mezunlarımızı burada bir araya getirmekti amacımız. Okulunuza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Bugün aramızda değerli insanlarımız bir arada. Sizlerle bir arada olmaktan mutluyuz” dedi.

Ardından konuşma yapan İnönü İlkokulundan mezun olan Belediye Başkanı Mahmut Badem’de şunları söyledi, “Bu okuldan mezun olmuş yol arkadaşlarımız Bugün bizi bir araya getiren Okul idarecilerine teşekkür ediyorum. Son dönemlerde gördüğüm bir şey var. Okul yönetimi ve Okul aile birliği olarak başarılı çalışmalar sergilediler. İnönü İlkokulundan mezun olan bizler, nasıl hayata atıldıysak, gelecekte çocuklarımızda bizim bulunduğumuz yerlerde olacak.

Okulun doğusunda bulunan 250 metre arsanın kazandırılarak, Okulun bahçesinin genişletilmesini sağlayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından okuldan mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri verildi. Ardından Okuldan mezun olanlara da gecenin anısına birer tabak plaket takdim edildi.

Gece daha sonra çeşitli etkinliklerle devam etti.

Editör: Haber Merkezi