Birgivi Koleji İngilizce grubu öğrencilere İngilizceyi sevdirmek ve onları bu dilin kullanımına daha aktif bir şekilde katılımlarını sağlamak amacıyla çeşitli projeler geliştiriyor. Bu amaçla Birgivi Koleji 4. Sınıf İngilizce öğretmeni Ömer Doğan öğrencilerin hem eğlenmeleri, hem de ders içerisinde öğrendikleri yapıları kullanmaları amacıyla “MY DAY ” (Benim bir günüm) konulu İngilizce video çekme yarışması düzenledi. Yarışmada bütün öğrenciler bir günlerini ders içerisinde öğrendikleri yapıları kullanarak videoya çektiler.

 Yarışmanın değerlendirmesi İngilizce grubu tarafından konferans salonunda yapıldı. Yapılan oylama sonucunda, birinci 4-A safından F. Gülfem Gümüş, ikinci yine 4-A sınıfından Beyza Mayacı oldu. 3. İse 4-B sınıfından G. Rana Altuntaş olurken mansiyon ödülünü de 4- B sınıfından Sude Ovalı kazandı. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrenciler ödüllerini okulda düzenlenen bir törenle aldılar.

4. Sınıf İngilizce öğretmeni Ömer Doğan “Bu tür projelerin öğrencilerin İngilizceyi sevmeleri ve dili daha etkili bir şekilde kullanmaları için önemli olduğunu  vurguladı. Bundan sonraki süreçte de öğrencilerin ön planda olduğu, onları eğlendirecek çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi