HABER: GAMZE ONAN

Ödemiş Emniyeti Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından halkın katılımı ile sorunları ve istekleri dinlemek amacıyla aylık olarak düzenlenen “Huzur Toplantısı” Akıncılar Mahallesi Bankalar Caddesi Mavi Göl Kıraathanesi’nde yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıya Ödemiş Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan, Toplum Destekli Büro Amiri Komiser Tezcan Kocabaş ve diğer komiserler katıldı.

Polis Memuru Mehmet Kabakoz, “Aylık olarak halkın katılımı ile gerçekleştirmiş olduğumuz toplantılarımızdan birini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlar ve konular hakkında bilgi alıp onlara bir çözüm oluşturabilmeyi amaçlıyoruz. Vatandaşlarımız bize asayiş, trafik ya da daha farklı konularda bilgilendirmelerini yapıyorlar. Bizde sorunları daha yakından takip edebilmek için halkla iç içe bir toplantı yapıyoruz. Eğer bizim yapabileceğimiz bir şey var ise onu yapıyoruz. Bizim dışımızdaki birimlerin ya da kurumların yapabilecekleri şeyler konusunda da gerekli bilgilendirmeleri yapıyoruz.”  

Editör: Haber Merkezi