HABER: HATİCE ACAR ÇAVDAR



Acı çekmeden, yorulmadan formunuzu koruyabilirsiniz!

Ödemişin Saraçoğlu(Hastane)Caddesi No:32’de 17 yıldır hizmet veren Derma Güzellik ve Estetik Merkezi bayanlar için bir yeniliğe daha hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Bölgede LPG Integral’in tek temsilciliğini elinde bulunduran Derma Güzellik ve Estetik Merkezi,ince ve fit bir vücuda sahip olmak, sağlıklı ve doğal yöntemlerle her dönem hayalinizdeki bedene ve görünüme kavuşmak  isteyen herkes için oldukça etkili bir sistemi bünyesine kazandırdı. Dünya çapında 125 adet tıbbi makaleye sahip,cilt ve vücut bakımlarında devrim yapan FDA ve sağlık bakanlığı onaylı son teknoloji LPG, Ödemişli bayanların tercihlerinde ön sıralarda yer alıyor.

Dünyaca ünlü LPG  Integral,pasif jimnastik ve spor yapmak için vakit bulamayan, ağrısız acısız yan etkisiz, yüzde yüz doğal Endermologie yöntemiyle diyete veya egzersizlere karşı inatçı yağları ortadan kaldırabilen dünyada ki tek teknik olan LPG Lipomassage ile kısa sürede cildinizin sıkılaşmasına yardımcı oluyor.

Derma Estetik ve Güzellik Merkezi İşletme sahibi Uzman Estetisyen Müşerref Üretme ile hangi cilt ve vücut bakımlarının daha güvenli olduğunu, dermanın bünyesine kazandırdığı Lpg cihazının özeliklerini ve bayanların LPG’yi neden tercih etmeleri gerektiği konusunda görüştük.

Müşerref Üretme konuyla ilgili olarak şöyle konuştu; Bölgesel incelme, inatçı yağların giderimi, sıkılaşma, şekillendirme, selülit giderimi , göğüs toparlama, popo kaldırma ve tüm vücut bakımların da ,dünyada 35 yıllık geçmişi olan  Fransız LPG® firmasının orjinal cihazını işletmemizin bünyesine kazandırarak Ödemiş’li bayanların hizmetine sunmaya başladık. Lpg Cellu M6 Integral, adiposit adı verilen yağ hücrelerine doğru sinyali göndererek yağ hücrelerini uyarıyor, inatçı yağların atılımına yardımcı oluyor.Ayrıca uyarıcı fibroblast ların kolajen ve elastin üretimini de arttırıyor.Böylece cildin sıkılaşmasını ve elastikiyetini geri kazanmasını da destekliyor.

 LPG Integral seansların da sadece bir ayda kalıcı ve kesin sonuçlarla birlikte, para iade garantisini de müşterilerimize vadediyoruz.

Editör: Haber Merkezi