HABER: GAMZE ONAN



         Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Temsilciliği Kadın Kolları tarafından, Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Restoran’da Kadınlar günü nedeniyle bir kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya Ödemiş Yeni Dünya Vakfı Temsilciliği Kadın Kolları temsilcisi Özlem Katırcı, Yasemin Bezmez, Serap Avcı, Tülay Yiğen, Asuman Arıkan, Amela Kurtoğlu, Havva Çoban, Pelin Gezer, Mehtap Girgin Yasemin Başaran da katıldı.

Düzenlenen kahvaltıdan elde edilen gelirle, çeşitli okullarda eğitim gören öğrencilere burs imkânı sağlanırken, ihtiyaç sahibi anne ve babalara eğitim seminerleri ve kültürel geziler düzenlenecek.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kadın Kolları temsilcisi Özlem Katırcı “Düzenlemiş olduğumuz kahvaltımızın amacı öğrencilerimize burs imkânı sağlamak ve bunun yanında ebeveynlere yönelik eğitim seminerleri düzenleyerek kültürel gezilerle vatandaşlarımızı bilgi sahibi yapmaktır. Vakfımızın önümüzdeki günlerde Ödemiş Temsilciliği Bürosunu hizmete katacağız. Burada kadın ve gençlere yönelik olarak, kurs ve seminer çalışmaları olacak. Vakfımız AK Parti 21-22. Dönem Milletvekili Mahmut Göksu tarafından kurulmuştur. Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Temsilciliği’ni Başkanlık görevi Muhammed Şen tarafından yürütülmektedir. Vakfımız çok iyi bir kadrodan oluştu. Bütün arkadaşlarımız çalışmalarını büyük bir titizlik ve özveriyle yürütüyorlar. Vakıf işi tamamen bir gönüllük işidir. Vakfımızda siyaset yok ve her siyasi görüşe açık bir vakıftır. Vakfımıza çok büyük emeği geçen ve desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Ödemiş Belediye Başkanımız Mahmut Badem’in eşi Nevin Badem ve AK Parti İlçe Başkanımız Halil Demir’e destek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi