AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, mübarek Ramazan ayında her gün başka bir ilçede iftar ve sahur yapmaya devam ediyor.
Bayındır Lütuflar köyünde düzenlenen iftara Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas, Ziraat Odası Başkanı Mümtaz Almışlar, AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Necdet Yılmaz’da eşlik etti.
Ziraat Odası Başkanı Mümtaz Almışlar tarafından milletvekili Hamza Dağ’a karpuz ve kavun hediye edildi.
Önceki akşam Bayındır’ın Lütuflar köyüne giden Hamza Dağ, burada köylüler tarafından çiçeklerle karşılandı. Köy okulunun bahçesinde yapılan iftardan sonra köy kahvehanesinde Lütuflular sakinleri ile birlikte çay içip sohbet eden AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “AK Parti İzmir İl Başkanı ve İzmir Milletvekilleri Ramazan ayında her gün farklı bir yerde yapılan iftar organizasyonlarına katılarak vatandaşlarımızla beraber oluyor. Biz iftarımızı halkımızın gönül sofrasında yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayında halkla iç içe olmak, paylaşım ve dayanışmanın tadını binlerce insana yayabilmek adına Bayındır’ın, Kınık’ın, Kiraz’ın, Beydağ’ın, Bergama’nın, Torbalı’nın, İzmir’in tüm ilçelerinin köylerini, mahallelerini dolaşıyor, vatandaşlarımızla sevgi paylaşımında bulunuyoruz. Ramazan ayının ruhunu ve kutsiyetini, beraberliğin ve bölüşmenin tadını milletimizle birlikte yaşıyoruz. Allah bizleri bu necip milletle beraber olmaktan, bir olmaktan hiçbir zaman mahrum etmesin.” dedi.
Sokak iftarları Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek
Ramazan ayının kalpleri yumuşattığını ve kardeşliği pekiştirdiğini dile getiren Hamza Dağ, “Temennimiz Ramazan’daki milli birlik ve beraberlik duygusunun yılın diğer aylarında da devam etmesidir. Çok güçlü, sevilen bir liderimiz var, çok güçlü, sevilen kadrolarımız var. Bu birliğimizi bozmadan AK Parti iktidarını devam ettirmeliyiz. Önümüzde yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçimler Türkiye’nin istikrarına daha çok katkı verecek. Bu gücümüzü devam ettirdiğimiz sürece zenginliğimiz artacak ve yeni nesillere daha güzel bir Bayındır, daha güzel bir İzmir, daha güzel bir Türkiye bırakabileceğiz. Ramazan ayının sonuna kadar orucumuzu sokak iftarlarında milletimizle birlikte açacağız. AK Parti İzmir İl Başkanı ve İzmir Milletvekillerimizin her biri Ramazan sonuna kadar farklı bölgelerde halkımızın yanında olacak. 11 ay boyunca olduğu gibi mübarek Ramazan ayında da İzmirli hemşerilerimiz yanlarında en çok AK Partilileri görecek, dertlerini tasalarını AK Partililere anlatacak, çareyi de her zaman olduğu gibi AK Partililer ile birlikte bulacak.” şeklinde konuştu. 
Editör: Haber Merkezi