HABER /DİLEK ACAR

Türkiye korona virüs salgınına karşı el birliği ile mücadele ederken, Ödemiş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Ödemiş’te 16 mahalle muhtarı ile ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara süt dağıtımı gerçekleştirdi.

Süt üreticisinin yoğun olduğu Ödemiş’te Ödemiş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği her haneye 5 kg süt dağıtımı yaptı. Muhtarlar aracılığı ile yapılan süt dağıtımına vatandaşlar yoğun talep gösterdi. Umurbey Mahalle Muhtarı Hatice Acar Çavdar, sadece kendi mahallesinde 400 kişiye süt dağıtımı yaptığını belirterek, Ödemiş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kocaağa ve yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

Çavdar  “Bu zorlu süreçte birlik olduğumuzu tüm Ödemiş olarak göstermiş bulunmaktayız. Ödemiş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği vatandaşlarımıza süt dağıtımı yaptı. 5 kg lık bidonları ile mahalle muhtarlığımıza gelen vatandaşlarımıza sütlerini verdik. Özellikle çocuğu olan ailelerimize süt bağışı büyük bir destek oldu. Mahalle sakinlerim memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerimi iletmemi istediler. “

SÜT ALMAKTA ZORLANAN VATANDAŞLARIMIZI DÜŞÜNDÜK

Ödemiş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kocaağa ise şunları söyledi, "Bu zorlu günlerimizde vatandaşımızın yanında olalım istedik. Özellikle süt almakta zorlanan kişileri düşünerek ne yapabiliriz dedik. Ve Ödemiş’te merkezde bulunan 16 mahalle muhtarımızla görüşerek onların aracılığı ile süt dağıtımı yaptık. Daha da devam ediyoruz dağıtımlarımıza. 65 yaş üzeri vatandaşlar ve 18 yaş altı çocuklara, bağışıklığı güçlendirmek ve kalsiyum ihtiyacını bir nebze olsun karşılayabilmek amacıyla 10 ton süt dağıtımı gerçekleştirdik. Ara ara yapmayı düşünüyoruz"

Editör: Haber Merkezi