Milli Eğitim Bakanlığının Müdür ve Şube Müdürleri atamaları kapsamında, Ödemiş İnönü İlkokulu Müdürlüğünü sürdüren Yunus Ergin, Halk Eğitim merkezi müdürlüğüne atandı.

Halk Eğitim merkezi müdürü Yunus Ergin yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Bizlere verilen tercih hakkında daha önceden beri Halk Eğitim merkezi müdürlüğü görevini istiyordum. Bu atamalar kapsamında burada Müdür olarak göreve başladım. Bugünden sonra Halkımızın her türlü ihtiyacını karşılamak üzere, Eğitim, Sosyal ve Kültürel faaliyetlerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Meslek edindirme kurslarına ağırlık vereceğiz. Yani Ödemişimizin tüm mahallelerinde ne ihtiyaç varsa, Bizim alan çalışmalarımızda gerekli olan ne ihtiyaç varsa halkımızın emrindeyiz. Yakından uzağa değil, Uzaktan yakına felsefemizle öncelikle, En uzak yerlerden başlayarak, ihtiyaç duyulan alanlarda onlara hizmet götüreceğiz. Tüm kurum ve kuruluşlarla, Sivil toplum kuruluşlarıyla ve herkesle işbirliği yaparak, Ödemişimize en güzel hizmetleri vereceğiz. Bununla ilgili projelerimizi hayata geçirmeye hazırız.

Bize gelecek olan her görüşü de değerlendirerek bunları hayata geçirmek felsefemiz olacak. Projelere ve işbirliğine açığız. Bayramdan sonra yaptığımız planlamalar doğrultusunda çalışmalara başlayacağız. Halk Eğitimin amacına uygun olarak hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi