HABER: NAZİF HARUPÇU


Ödemiş’e bağlı Mursallı mahallesinde uzun yıllardır süt sektöründe hizmet veren Halıcı süt ürünleri geleneksel hale getirdiği ve her yıl 3-4 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen iftar yemeği verdi.

Mursallı mahallesinde, kendi tesisleri önünde bu sene düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Mahmut Badem,

Bazı daire müdürleri, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir, Siyasi partilerin temsilcileri, Bazı oda ve dernek başkanları, İş adamları, Muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Bu yılda iftar yemeği öncesi konuşma yapan Müftü Mustafa Bilgiç konuşmasında,  "Mübarek Ramazan ayı önemli bir ibadet ayı, Sabır ayı, paylaşma ayı, İftar, sahurla güzelleşen oruçlarımızın tutulduğu bir ay. Geleneksel hale getirdiği iftar yemekleri ile hayırsever işadamımız Sevgili  Harun Halıcı kardeşimiz bir kez daha bu görevini yerine getirmiştir. Bu çok büyük bir mutluluktur. Ben huzurlarınızda Harun arkadaşımızı ve İbrahim kardeşimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

SEMAZEN GÖSTERİLERİ VARDI

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, Bu senede Semazen gösterileri yapıldı. İftar yemeğinde özel olarak gelen Semazen grubu gösterileri ile geceye renk kattılar. Harun Süt ürünleri sahibi Harun Halıcı ise "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza yine diğer yıllarda olduğu gibi bu yılda iftar yemeğimize katılanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Gelecek yıllarda da bunu sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi