Davraz Doğa Koruma ve Turizm Derneğinin yürütücülüğünü yapmış olduğu “Gülün yolculuğu” isimli tanıtım otobüsü Ülke genelinde sürecek tanıtım programı kapsamında 45. durak olarak Ödemiş’i seçti.

Isparta kültürünün tanıtımının yapıldığı Otobüste Isparta’ya özgü gülden yapılmış yaklaşık 40 çeşide yakın ürünün tanıtımı Ödemişlilere yapıldı. Isparta’nın tanıtımının yapıldığı “Gülün yolculuğu ”otobüsü Isparta Valiliği, Isparta Büyükşehir Belediyesi, Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Isparta’nın Eğirdir, Uluborlu, Gelendost ilçeleri tarafından destekleniyor.

 Konuyla ilgili olarak gazetemize bilgi veren Davraz Doğa Koruma ve Turizm Derneği üyesi ve otobüs tanıtım sorumlusu Serap Özdemir “ Isparta’nın kültür, turizm ve yöresel öğelerinin tanıtımını il ve ilçeleri dolaşarak yapıyoruz.45 durak olarak da Ödemiş’i seçtik Cuma gününden beri Isparta’nın gül kokusunu Ödemişlilere yayıyoruz. Ödemişlilerden de  “Gülün Yolculuğu “tırımızı ilgi gördü. Ürünlerimizde 40 yakın çeşidimiz bulunmakta Gül kreminden gül kolonyasına, A ‘dan Z’ye gülle ilgili ürünlerin tanıtımını ve satışını yapıyoruz. Buradan sonra yolculuğumuz Tire, İzmir olacak 160 gün yolculuk yapacağız. Gülün Yolculuğu 160 gün sonunda tamamlanacak.”

HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi