HABER:GÜLÇİN ÖNEM
 Tireli 26 yaşındaki Melis Çamlıoğlu, sulu boya 23 eserini İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler binasında sergiledi.
Açılışa Ödemiş Belediye Başkanvekili İsmail Dadal'ın yaptığı açılışa, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Koordinatörü Cumhur Şener, 
Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, AK Partili ve CHP'li meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda sanatsever katıldı.
Serginin 20-30 Nisan tarihleri arasında gezilebileceğini belirten Melis Çamlıoğlu "Selçuk Üniversitesi Radyo ve Sinema Bölümü'nü bitirdim. Çocukluğumdan beri çizim çalışmalarım devam ediyor. Çizerliğim, annemin giyim öğretmeni olması nedeniyle evdeki çalışmaları görerek merakla başladı. Uzmanlar resim yapabilmenin yüzde 1 yetenek, yüzde 99 ise çalışmaya bağlı olduğunu belirtiyor. Çocukluğumdan beri gördüklerimi resimleyerek, eskiz çıkartıyorum. Bu stil genelde Kore ve Rusya'da yaygın. Benim amacım, bu stili Türkiye'de de yaygınlaştırmak" dedi. Şehit polis Fethi Sekin ve İzmir Saat Kulesi'ni resmettiği eserlerle ziyaretçilerin beğenisini toplayan Çamlıoğlu, tarzının çizgi roman ya da karikatür tarzı olarak adlandırıldığını belirterek "Genellikle suluboya ile çalışıyorum. Amacım az çizgi ile çok mesaj verebilmek. Gözün tanımlama yetisini yansıtmak istiyorum. Sulu boyanın dışında Art Layt sanat kalemleri ile çizimler yapıyorum" .



Editör: Haber Merkezi