HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Oluşum Koleji hafta sonunda bursluluk sınavı düzenledi. 1000’i aşkın öğrenci Ödemiş’te 1000’e yakın öğrenci de Tire şubesinde sınava katıldı.

2013'ten bu yana tecrübesi ve yenilikçi eğitim öğretim anlayışı ile Küçük Menderes Havzası'nda aydınlık bir gelecek için yeni filizler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Oluşum Eğitim Kurumları Genel Müdürü İrfan Tuzcu, “Oluşum Koleji'nde düzenlenen bursluluk sınavına öğrenciler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyet değerlerine bağlı; bilimle büyüyen, eğitimli ve donanımlı bireyler yetiştiren Oluşum Koleji'nin burs imkânından yararlanmak isteyen öğrenciler, aileleri ile birlikte sınav saatinden önce Oluşum Koleji kampüsüne geldiler. gaziantep escort bayan Sınavın başlamasıyla birlikte öğrenciler büyük bir konsantrasyon içerisinde soruları cevaplarken, onları bekleyen velileri ise bahçede büyük heyecan yaşadı” dedi.

İrfan Tuzcu ayrıca, "Öğrencilerin kaliteli eğitim hayatı için düzenlediğimiz sınava, Ödemiş ve çevresinden gösterilen yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Okulumuzda, öğrenciye sadece akademik değil, kültürel ve sosyal gelişimi için de destek verilmektedir ve gerekli durumlarda da hafta sonu etüt ve kişiye özel birebir etüt desteği sağlanmaktadır" dedi.

Editör: Haber Merkezi