Ödemiş Sınav Koleji olarak; LGS ve YKS sınavlarında öğrencilerin büyük çoğunluğunun istediği okula ve üniversiteye girebileceğini belirten Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Levent KARA, "Başta Kurum müdürlerimiz, öğrenci, öğretmen ve velilerimiz olmak üzere okulumuzda başarının geleneksel hale gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Geçtiğimiz yıl LGS ve YKS’de gösterdiğimiz başarı kesinlikle tesadüf değil

Kara sözlerine şu şekilde devam etti: İlçemizin parlayan yıldızı ve tek kurumsal okulu olan eğitim kurumumuzda 2020 yılı yazında 7. Sınıftan 8. Sınıfa geçen ve 11. Sınıftan 12. Sınıfa geçen öğrencilerimizle başladığımız bu sınav maratonunun sonucunda aldığımız başarıların haklı gururunu yaşıyoruz. Rehberlik servislerimiz öğrencilerimizle birebir ilgilenmiş, öğrenciye özel ders çalışma ve soru çözme programı hazırlamış ve her öğrenciyi kendi özelinde takip etmiştir. Öğretmenlerimiz ise üstün bir çalışma örneği göstererek etütlerle ve birebir soru çözümleriyle öğrencilerimizin anlamadığı soruları ve konuları detaylı bir şekilde anlatmıştır. Mentör öğretmen çalışmamızda ise her öğretmen birkaç öğrencinin takibini sıkı bir şekilde yapmış, sınav maratonunda öğrencilerimizin yaşadığı zorlukları ve heyecanı en aza indirmiştir. Her hafta düzenli olarak kurumlarımızda gerçekleştirdiğimiz Türkiye Geneli deneme sınavlarıyla merkezi sınavlarında karşılaşabilecekleri soruların benzerlerini çözen öğrencilerimiz kendi sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmıştır.

Ödemiş Sınav Koleji olarak gösterdiğimiz üstün çalışmaların meyvelerini alıyoruz

2020/2021 eğitim öğretim sürecinin pandemi dolayısıyla daha zorlu geçtiğini belirten Ödemiş Sınav Koleji Ortaokul Müdürü Seçil KESER, “LGS maratonunda genel mevcudunun yüzde 60’ının sınav başarısı ile yerleştirilen okullara gidebilecek olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Ödemiş Sınav Koleji olarak 2018-2019 eğitim öğretim yılından günümüze kadar onlarca öğrencimizi Ödemiş Fen Lisesi ve civar illerdeki Fen Liseleri, Proje Okulları ve nitelikli Anadolu Liselerine gönderdik. Türkiye genelinde LGS sınavında 0.33 ve 0,79 dilime giren öğrencilerimizin tercihinin Ödemiş Sınav Fen Lisesi olması ise bizi ayrıca gururlandırıyor. Diğer il ve ilçelerden nakil yoluyla birçok başarılı öğrenci de fen lisemizi tercih ediyor. Öğrencilerimizin sene başından itibaren bu zorlu süreçte kat ettikleri mesafe bizi fazlasıyla gururlandırmaktadır. Önceki yıllarda kurumumuzun gösterdiği başarıları devam ettirdiğimiz için oldukça mutluyuz” dedi.

Ödemiş Sınav Fen Lisesi ve Anadolu lisesinde Ödemiş Dereceleri Okulumuzdan

Sınav Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Uğur KESER;  her yıl artarak devam eden başarımızın gururunu yaşıyoruz. Biz öğrencilerimizin başarısına odaklanmış büyük bir aileyiz. Tecrübeli kadromuz ve Kurs merkez destekli çalışmalarımızla YKS sınavında sıralama olarak öğrencilerimiz ilçe 1.si 2.si 3.sü ve 4.sü olarak emeklerinin karşılığını almıştır.1345 , 1527 ve 1692. gibi çok iyi derecelerde yer alan öğrencimizin olduğunu belirten Keser, başta tıp fakültesi olmak üzere mühendislik gibi üst sıralarda yer alan fakültelerin bölümlerine  geçen yıllarda olduğu gibi birçok öğrencimizin yerleşeceğini söyledi. YKS sınavına giren öğrenciler için tercih döneminin de çok önemli olduğunu vurgulayan Keser sözlerine şu şekilde devam etti: YKS sınavı tercihlerini randevulu ve isteyen öğrencilerin aileleriyle beraber Doğru hedef, doğru tercih, doğru gelecek’ vizyonuna sahip uzman rehber öğretmenlerimizin desteği ile gerçekleştiriyoruz. Öğrencimizin istediği bölüm ve üniversiteleri doğru bir şekilde sıralamasını sağlayarak, çalışma hayatına attıkları bu ilk adımda onların sonuna kadar yanında oluyoruz.Başarımızın İlçemiz açısından daha da artarak devam edebilmesi için Gözü Yükseklerde olan öğrencilerimizi bekliyoruz

Editör: Haber Merkezi