HABER FARUK ÇARK

Ödemiş Saraçoğlu Caddesi Fiyonk Bebe Mağazası açılışı yoğun davetli topluluğunun katılımı ve Ödemiş Belediye Başkanı seçildikten sonra ayaklarının tozuyla yoğun ve tempolu çalışma trafiği içerisinde göreve başlayan Belediye Başkanı A. Mahmut badem ikinci olarak Fiyonk Bebe mağazasının açılışını yaptı.

Açılışa Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve meclis üyelerinin yanı sıra, CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Hikmet Güriş ve partili üyeler, İzmirli iş adamları katıldı.

ÖDEMİŞLİ VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Açılışta konuşma yapan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Gelişmekte ve büyümekte olan, ilçemizde her geçen gün yeni iş yerleri ve yeni iş sahaları açılmaktadır. Bunlardan biri ise İzmir’deki şubelerine ek olarak bir yenisi de Ödemiş Saraçoğlu Caddesi Fiyonk Bebe olarak, bugün burada sizlerin huzurunda açılışını yapacağımız ve aynı zamanda çok çeşitli yerli yabancı bebek A’dan Z’ye bebek giyimi üzerine ürünlerin bulunduğu mağazanın açılışını yapmak üzere burada bulunuyoruz. Yeni iş yerimizin tüm Ödemişli vatandaşlarımıza ve halkımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah’tan bol müşteriler nasip etmesini diliyorum” dedi.

MEMNUNİYETİ EN ÖN PLANDA

Daha sonra açılış kurdelesini işletme sahipleri ve meclis üyeleriyle birlikte kesen a. Mahmut Badem, mağazayı gezerek ürünleri inceledi.  Fiyonk bebe olarak İzmir’den sonra Bornova, Gaziemir, Şirinler, Bayraklı şubelerinin ardından Ödemiş’te bir şube açan mağazası sahiplerinden Faik Perçin konuşmasında, “Mağazalarımızda marka olan, yerli ve yabancı ürünlerimizden aziz bebe, Chicco, İdil Bebe, Avent, Bebedor, Sunny, Kraft, gibi yerli yabancı kalite ürün yelpazesinin yanında müşteri memnuniyeti en ön planda tutuyoruz” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi