HABER:OĞUZ AKTÜRK
Gerçekleşen iftar yemeği programına Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, Ödemiş Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Eski İlçe Başkanı Metin Kırlı, Köy muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeği öncesi Ulu Camii İmamı Mehmet Ali hoca Kuran-ı Kerim okudu. 

Düzenlenen yemekte konuşan Ersev Kurucusu Erkut Şenbaş “Düzenlemiş olduğumuz İftar yemeğinin amacı hem burada bulunan Rehabilitasyon merkezinin tanıtımını yapmak hem de siz değerli dostlarımızla bir arada olmaktı”.  
Ney eşliğinde iftar sofrası
İftar yemeği boyunca, Fatih Tedik’ in Ney enstrümanı ile İlahileri gösterisi izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Hedeflerimizden biride hobi evi kurmak
Ersev Temsilcisi Yeşim Şenbaş “ Dünyada yapılan ve yapılmakta olan dünya standartlarında olan bütün eğitimleri kurumumuza getirerek kaliteli bir eğitime devam etmek istiyoruz. En önemli hedeflerimizden olan okul öncesi çocukları okul çağına hazırlamak, okula devam eden öğrencilerimizin başarılarını sağlayarak, devam ettirmek ve yetişkinlere de kendi becerileri dâhilinde iş sahibi yapıp topluma kazandırmak. Ayrıca bir ek bina düzenleyerek hobi evi haline getirmek ve öğrencilerimizin iş sahibi yapmak ve ek binalarıyla bakım evimize kavuşmak gibi nihai hedeflerimiz bulunmaktadır.”
Böyle bir yere ihtiyacımız vardı 
Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu “ Yeni bir rehabilitasyon merkezinin bir nevi açılışını yapıyoruz aslında. Bu merkezin ciddi zorluklarla karşılaşıp, ciddi yatırımlarla ödemişe yakışır modern ve eğitim standartlarına uygun bir tesisin olması gerekiyordu. Bu yüzden ilçemizin ilerideki sosyal sorunlarıyla başarılı bir şekilde uğraşabilecek donanıma sahip oldu. İlçemizde çocuktan yetişkine özel eğitime ihtiyaç olan vatandaşlarımızda bulunmakta ve ilçemizde bu alanda bulunan bu eğitim eksikliğini gideren Erbaş ailesinin bütün üyelerine teşekkürlerimiz sunuyorum.”  Konuşmaların arından Protokol üyeleri binanın iç kısımlarını gezerek yetkililerden bina hakkında bilgi aldılar. 

   
         

Editör: Haber Merkezi